Der er sæsonstart efter sommerferien i uge 34.

Mandagshold starter den 21-08-2023 og slutter den 11-03-2024

Onsdagsshold starter den 23-08-2023 og slutter den 13-03-2024

Fredagsshold starter den 25-08-2023 og slutter den 15-03-2024

Der er julelukket fra og med uge 51 til og med uge 1.

Gå direkte til tilmelding

Søstjerner

Søstjerneholdet er for de helt små børn på 3,½ år og op. På dette hold skal børnene vandtilvænnes via en masse sjove lege. Børnene skal blive trygge ved at opholde sig i vandet, samt lære hvordan man opfører sig i svømmehallen.
Det er en god ide at give sine børn et par svømmebriller og til de børn der nemt fryser kan man købe en våddragt med korte ben og ærmer

Læs mere om Søstjernerne her

Blæksprutter

Blæksprutter er for de små svømmere.
På dette niveau skal børnene vandtilvænnes. Det vil sige, at de bliver fortrolige med vandet og svømmehallen. Man skal lære at få vand i hovedet (hovedet under vand) uden at blive bange. Dette kan f.eks. gøres ved at plaske vand i hovedet på sig selv, kigge på billeder under vandet, blæse bobler i vandet osv. Balance øvelser er også en stor del af undervisningen.

Læs mere om Blæksprutterne her

Krokodiller

Krokodiller er et hold, hvor man ikke er bange for vand eller få hovedet under vand.
På Krokodilleholdet bygges der videre på de ting, som svømmerne har lært på Blæksprutteholdet. Det er på dette hold, at den egentlige svømmeundervisning begynder. Dette vil ske i en tryg atmosfære og så vidt muligt igennem svømmerelaterede lege og sjove aktiviteter.

Læs mere om Krokodillerne her

Guldfisk

Guldfiskeholdet hører til oppe i den dybe ende. Så man skal være helt tryg ved, at man ikke kan bunde. På Guldfiskeholdet bygges der videre på de ting, som svømmerne har lært på Krokodilleholdet. Der arbejdes videre med at svømme crawl, rygcrawl, bryst og butterfly benspark, samt at dykke. Man begynder også at arbejde med vejrtrækning, samt arbejder videre med hovedespring fra kanten og skamler. Balance øvelser er stadig en stor del af undervisningen.

Læs mere om Guldfiskene her

Spækhugger

På dette niveau skærpes både kravene til den tekniske svømning, samt svømmernes udholdenhed. Sjove aktiviteter vil dog stadig have sin naturlige plads på dette niveau.
Svømmerne vil blive introduceret for teknisk svære svømmediscipliner, (butterfly) samt for længere distancer . Vi arbejder videre med vejrtrækningen og balance.
Vi arbejder vi mere målrette hen mod konkurrencer.

Læs mere om Spækhuggerne her

Delfiner

Delfin holdet er for børn/unge, der er klar til at svømme mere seriøst. Der arbejdes målrettet med teknik, vejrtrækning og udholdenhed. Der arbejdes med crawl, rygcrawl, bryst og butterfly, samt startspring og vendinger. Her fylder konkurrencer en del.

Læs mere om Delfinerne her

Sommersvømning

Her får du muligheden for at arbejde på det der er blevet lært i sæsonen og hvis du ikke mangler meget for at rykke et hold op kan sommersvømningen være det der skal til for at komme på et højre hold

Læs mere om Sommersvømning her

Priser & Tilmelding

Kun for medlemskab: 150 kr.
For medlemskab og holddeltagelse: 700 kr.
Der skal ikke indbetales ved tilmelding på venteliste.

Nuværende svømmere skal bruge samme idnr. som sidste sæson ved fortilmelding.
Klik på det hold som svømmeren skal tilmeldes på.
Teksten på bankoverførlsen skal kun indeholde id nr. Eks. (1999999).