Vi leger ikke bare for at lege, men for at lære noget.

Vandhund-Sydfyn ønsker at gøre børn og unge nysgerrig og opmærksomme på alle de muligheder som vand og kroppen har. Dette betyder også at vi rummer børn og unge i mange aldre, og på forskellige niveauer. Dette tager vi højde for i undervisningen, og møder børnene og de unge der hvor de er, og sørger for at de gennem leg og læring bliver styrket i deres udvikling samt svømmekompetencer.

I Vandhund-Sydfyn vil vi, som en del af undervisningen, lægge særlig vægt på det sociale aspekt. Vi ønsker også på sigt at afholde div. små og store arrangementer, så som distancesvømning, interne stævner og heldagsarrangementer, som for eksempel kunne være en spændende rejse gennem hav, floder og åer, hvor forvandlingens tid endnu ikke er over. Udfordringer, lege, samt logiske slutninger vil være i højsædet, sammen med dramaets fortælling.

Ollerup Gymnastikhøjskole vil lægge svømmehal og teorilokaler til svømmeundervisningen. Indtil videre har vi svømmehallen mandag og fredag, men regner med at udvide til andre dage efterhånden, som vi kan få mere vandtid.

Hvis I vil vide mere om Vandhund-Sydfyn, samt bestyrelsen og trænerne henviser vi til vores hjemmeside og vores Facebook gruppe; vandhund-sydfyn.

Hvis I har yderligere spørgsmål, forslag eller kommentarer til os, er I velkommende til at kontakte os på mail: Kasserervandhundsydfyn@gmail.com eller direkte til Jan Christiansen (Trænerleder) 20220257.

Vi glæder os meget til at høre fra jer, og få nogle gode oplevelser sammen med jer.

Bestyrelsen og Trænerene