Sæsonen starter i år i uge 34 og slutter i uge 10 for børneholdene. Der er juleferie i uge 51, 52 og 1. Sommersvømningen starter i uge 12 og slutter uge 25.

I den kommende sæson vil der være mulighed for at deltage i træningslejer for de store, hygge weekend for de små, distancesvømning samt et fastelavns arrangement for alle.

De forskellige hold

  • Søstjerner, Blæksprutter og Guldfisk: 30 min teori og 30 min svømning.
  • Spækhugger og Delfiner : 45-60 min svømning.
  • Spækhugger og Delfiner: 60 min fysisk træning

Omklædning

Børn til og med 5 år må gå med forældrene igennem omklædningen uden hensyntagen til køn. Efter endt omklædning må børnene kun gå ud til indgangen til svømmehallen. Det er trænerne og ikke forældrene der sætter bælter og luffer på børnene.

Forbliv tilskuer

Da vi er interesseret i at jeres børn lære mest muligt og vores trænere kan arbejde mest effektivt, beder vi jer forældre, som sidder i svømmehallen, om at forblive tilskuere. Der bliver uro blandt børnene hvis i snakker med jeres barn under undervisningen. Trænerne kan derfor bede forældrene om at forlade svømmehallen.

Vurdering af svømmeren

Ved start af den nye sæson vurderes alle svømmere om de er på det rigtige hold. Der bliver også løbende vurderet af træner og hjælpetrænere om der er svømmere som måske skal rykke op/ned. Den endelige beslutning tages af Jan Christiansen og Karina Mortensen.

Prøve for alle hold ( ikke aktuel lige nu)

Der vil blive afholdt en prøve før jul, og i slutningen af sæsonen, for at vurderer den enkelte svømmer. Dette skal hjælpe trænerne med at vurderer, om den enkelte svømmer er klar til at rykke op på et større hold. Der vil blive uddelt et diplom til den enkelte svømmer.

Problemer ???

Jan Christensen er den som I kan henvende jer til i svømmehallen, hvis der er problemer, hnan har kontakten med trænerne. I er også velkomne til at ringe til Karina Mortensen det er hende der står for holdlisterne og andre administrative ting. Vores kontaktoplysninger findes på vores hjemmesidde www.vandhund-sydfyn.dk eller I kan skrive til os på vores mail Kasserervandhundsydfyn@gmail.com

Fotografering i svømmehallen

Der er vedtaget at der ikke må tages billeder af jeres børn i svømmehallen da dette kan misbruges privat. Samt for at overholde persondataloven.
Vi ser frem til en ny og spændende sæson.